Over ons


Klant Support

Ondersteuning is naar onze mening net zo belangrijk als het afleveren van kwaliteit zodat je achteraf niet met onbeantwoorde vragen blijft zitten. Deze ondersteuning vindt je terug in de vorm van een snelle reaktie op uw e-mail of telefonisch contact.

Zo zorgen we ervoor dat je snel, en (hopelijk) in begrijpelijke taal aanvullende informatie krijgt. Vrijwel elke reparatie is per pagina uitgelicht zodat je inzicht krijgt over het defect, oorzaak en de oplossing.

Informatie

Actuele informatie over onze service en de vele soorten reparaties vindt je terug op deze site. Vrijwel elke reparatie heeft een eigen pagina waarin zo helder mogelijk wordt uitgelegd wat de oorzaak van een defect is, hoe je het eventueel kunt voorkomen en hoe we het voor je kunnen herstellen. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Via de nieuwsbrief wordt je automatisch op de hoogte gehouden van toegevoegde produkten of diensten.

Ervaring

Sinds 2005 gespecialiseerd in modificatie en reparatie van diverse game consoles. Dankzij deze jarenlange ervaring is uw console bij ons in goede handen en kun je voor de meeste reparaties snel terecht. Wij hanteren scherpe prijzen waarbij je niet hoeft in te leveren op goede service en kwaliteit. Reparaties worden secuur en op vakkundige wijze uitgevoerd en gaan altijd op afspraak, daardoor kan de wachttijd zo kort mogelijk gehouden worden en kun je vaak dezelfde dag alweer gamen!

Beoordelingen van klanten

De verzorging en inhoud van deze website zou je al een goed beeld moeten geven over hoe we te werk gaan. Maar dan nog wil je natuurlijk ook graag weten wat de ervaringen van andere klanten zijn. Begrijpelijk! Iedereen wil tenslotte enige zekerheid hebben dat zijn of haar dure console in goede handen terecht komt.

We hechten dan ook veel waarde aan jouw goed gemotiveerde feedback en stellen het zeer op prijs als er een eerlijke en inhoudelijke beoordeling wordt achtergelaten.

Werkwijze

Om de kosten voor u en voor ons zo laag mogelijk te houden werken wij op basis van “no cure no pay“. Dit houdt in  dat wanneer een defect niet te herstellen is er ook geen kosten worden berekend voor de reparatie. Echter kan er toch veel tijd en materiaal aan besteed zijn en in dat geval rekenen we wel diagnosekosten. Deze kosten bedragen 25 euro exclusief eventuele materiaalkosten. Deze kosten worden alleen berekend als een defect niet te herstellen is. Voorwaarde is wel dat de console niet eerder voor hetzelfde defect gerepareerd is door een ander bedrijf. Een console welke niet of nauwelijks gedemonteerd is, zal ook lager uitvallen in diagnosekosten.

Wij staan voor

  • persoonlijk contact
  • uitstekende support
  • vele positieve feedbacks
  • reparatie – inkoop – verkoop
  • zorgzaam omgaan met uw eigendom
  • 3-6 maanden garantie op de reparatie
  • reparatie op “no cure no pay” basis
  • snelle reactie op uw vragen via de mail
  • 25+ jaar elektronica en SMD soldeer ervaring
Alex Potma
Alex Potma
2023-11-18
Snelle en vakkundige reparatie en duidelijke prijsafspraken.
M van der Geest
M van der Geest
2023-11-10
Hier ook een zeer tevreden klant. Op maandag een PS5 die te warm werd en na 1 uur spelen crashte opgestuurd, nu (vrijdag) een gerepareerde console in huis en twee blije kinderen. Niet alleen snel maar ook deskundig en goede communicatie.
Altijd Bezig
Altijd Bezig
2023-11-04
Had een driftende PS5 controller, opgestuurd en na 3 dagen keurig gerepareerd en weer terug ontvangen.👍🏼
Joeri Callens
Joeri Callens
2023-11-01
Super geholpen geweest met herstelling van PS5. Binnen een week had ik hem al hersteld terug. Goede service!!!
mnr ramirrez
mnr ramirrez
2023-10-27
Duidelijk, klantgericht, secuur. Ik had stickdrift en onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Binnen no time klaar. Ik raad het zeker aan!
Erik
Erik
2023-09-29
Werkelijk perfecte service bij het repareren van onze PS4! Zeer vlotte communicatie, ik kon ook heel snel terecht en alles is eigenlijk supernetjes voor elkaar, complimenten!
Rover Simons
Rover Simons
2023-09-21
Goed en snel geholpen. Hele aardige mensen
Berry Luyben
Berry Luyben
2023-09-18
Zeer goed geholpen, duidelijkheid vooraf, kennis van zaken en belangstelling voor de klant. Kortom een eerlijk verhaal voor een eerlijke prijs.
Arjan M
Arjan M
2023-09-04
De werkwijze staat duidelijk omschreven op de website en de uitvoering is precies hetzelfde. Snelle reacties en goede reparatie.
Jeroen Veenstra
Jeroen Veenstra
2023-08-10
Fijne snelle service echt top! Nieuwe hdmi poort ps5/schoonmaak in 1 uur. Fijn om dit adres te hebben mocht er iets kapot gaan!
0
+
Gerepareerde consoles
0
+
Jaren in het vak
0
Dagen per week geopend
0
+
Feedbacks van klanten

Wie is ConsoleReparaties

We zijn in 1996 hobbymatig begonnen met het modificeren en repareren van de PlayStation 1. Deze hobby is ontstaan na jaren werkzaam te zijn geweest bij een audio bedrijf wat gespecialiseerd was in het vervaardigen van studio mengtafels.

Daar is veel ervaring en kennis opgedaan m.b.t. SMD soldeer techniek, de assemblage en het testen van de produkten. De basis was hiermee gelegd en sindsdien hebben we de meeste ontwikkelingen op spel computer gebied gevolgd en zijn doorgegroeid naar wat we vandaag de dag aanbieden. We werken vanuit een bedrijfsruimte aan huis waardoor de kosten voor u en voor ons laag gehouden kunnen worden.

Veel voorkomende reparaties

PS4 HDMI
60%
PS4 HDMI encoder
10%
PS4 Laser lens
30%
Nintendo Switch USB-C poort
75%
Nintendo Switch moederbord herstel
30%

error: Content is protected !!