Over ons


Klant Support

Ondersteuning is naar onze mening net zo belangrijk als het afleveren van kwaliteit zodat je achteraf niet met onbeantwoorde vragen blijft zitten. Deze ondersteuning vindt je terug in de vorm van een snelle reaktie op uw e-mail of telefonisch contact.

Zo zorgen we ervoor dat je snel, en (hopelijk) in begrijpelijke taal aanvullende informatie krijgt. Vrijwel elke reparatie is per pagina uitgelicht zodat je inzicht krijgt over het defect, oorzaak en de oplossing.

Informatie

Actuele informatie over onze service en de vele soorten reparaties vindt je terug op deze site. Vrijwel elke reparatie heeft een eigen pagina waarin zo helder mogelijk wordt uitgelegd wat de oorzaak van een defect is, hoe je het eventueel kunt voorkomen en hoe we het voor je kunnen herstellen. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Via de nieuwsbrief wordt je automatisch op de hoogte gehouden van toegevoegde produkten of diensten.

Ervaring

Sinds 2005 gespecialiseerd in modificatie en reparatie van diverse game consoles. Dankzij deze jarenlange ervaring is uw console bij ons in goede handen en kun je voor de meeste reparaties snel terecht. Wij hanteren scherpe prijzen waarbij je niet hoeft in te leveren op goede service en kwaliteit. Reparaties worden secuur en op vakkundige wijze uitgevoerd en gaan altijd op afspraak, daardoor kan de wachttijd zo kort mogelijk gehouden worden en kun je vaak dezelfde dag alweer gamen!

Beoordelingen van klanten

De verzorging en inhoud van deze website zou je al een goed beeld moeten geven over hoe we te werk gaan. Maar dan nog wil je natuurlijk ook graag weten wat de ervaringen van andere klanten zijn. Begrijpelijk! Iedereen wil tenslotte enige zekerheid hebben dat zijn of haar dure console in goede handen terecht komt.

We hechten dan ook veel waarde aan jouw goed gemotiveerde feedback en stellen het zeer op prijs als er een eerlijke en inhoudelijke beoordeling wordt achtergelaten.

Werkwijze

Om de kosten voor u en voor ons zo laag mogelijk te houden werken wij op basis van “no cure no pay“. Dit houdt in  dat wanneer een defect niet te herstellen is er ook geen kosten worden berekend voor de reparatie. Echter kan er toch veel tijd en materiaal aan besteed zijn en in dat geval rekenen we wel diagnosekosten. Deze kosten bedragen 25 euro exclusief eventuele materiaalkosten. Deze kosten worden alleen berekend als een defect niet te herstellen is. Voorwaarde is wel dat de console niet eerder voor hetzelfde defect gerepareerd is door een ander bedrijf. Een console welke niet of nauwelijks gedemonteerd is, zal ook lager uitvallen in diagnosekosten.

Wij staan voor

  • persoonlijk contact
  • uitstekende support
  • vele positieve feedbacks
  • reparatie – inkoop – verkoop
  • zorgzaam omgaan met uw eigendom
  • 3-6 maanden garantie op de reparatie
  • reparatie op “no cure no pay” basis
  • snelle reactie op uw vragen via de mail
  • 25+ jaar elektronica en SMD soldeer ervaring
Erik Louw
Erik Louw
2023-05-11
Goed, snel en vakkundig!
Lars Corver
Lars Corver
2023-05-02
Ik heb recent mijn v2 Switch geschikt laten maken om er Android op te gebruiken en was enorm tevreden over de service. Snelle reactie op emails. Ook was de console erg snel gereed en werd deze ook direct na betaling opgestuurd. Al met al zeker een aanrader.
Emre Keyif
Emre Keyif
2023-04-02
Really amazing 👍
Ton van Haaren
Ton van Haaren
2023-03-16
Zeer snelle reparatie en retourneren. PS5 controller had last van Stickdrift binnen 1 dag gerepareerd en terug verzonden. Top service!!!
Bram Hummel
Bram Hummel
2023-03-14
Contact gehad met Johan over een Xbox 360. Reageert netjes, correct, snel en is soepel qua afspreken. Uiteindelijk is er voor mij een andere optie gekomen. Waardoor ik helaas de diensten van Johan niet nodig had, heb ik dit wel nodig dan neem ik zeker weer contact op!
Lex Wijker
Lex Wijker
2023-03-10
Kind had de usb poort van de Switch kapot gemaakt. Ik heb mijn console opgestuurd en hij was binnen 5 dagen gerepareerd terug. Ook alle saves stonden er nog . Wat een topservice
Dick Nijhof
Dick Nijhof
2023-03-04
Zeer prettige samenwerking. PS 5 was stuk, snel gerepareerd en prettige afhandeling. Ook het gevoel dat je eerlijk wordt behandeld. Zeer aanbevolen
Max Visser
Max Visser
2023-02-25
Heb hier mijn PS4 een onderhoudsbeurt/APK gegeven. Want hij klonk echt als een Boeing 747 door de ventilator... Kwam terug en gelijk hebben ze ook m'n disc input (die inderdaad wat moeilijk deed) ook gelijk gerepareerd. Oftewel super service, kom hier zeker terug!
Buttery P
Buttery P
2023-02-13
Duidelijke communicatie, en een snelle afhandeling van de reparatie. Binnen drie dagen had ik mijn series x terug. Post-nl had 1 dag vertraging maar daar kan consolereparaties niks aan doen uiteraard.
0
+
Gerepareerde consoles
0
+
Jaren in het vak
0
Dagen per week geopend
0
+
Feedbacks van klanten

Wie is ConsoleReparaties

We zijn in 1996 hobbymatig begonnen met het modificeren en repareren van de PlayStation 1. Deze hobby is ontstaan na jaren werkzaam te zijn geweest bij een audio bedrijf wat gespecialiseerd was in het vervaardigen van studio mengtafels.

Daar is veel ervaring en kennis opgedaan m.b.t. SMD soldeer techniek, de assemblage en het testen van de produkten. De basis was hiermee gelegd en sindsdien hebben we de meeste ontwikkelingen op spel computer gebied gevolgd en zijn doorgegroeid naar wat we vandaag de dag aanbieden. We werken vanuit een bedrijfsruimte aan huis waardoor de kosten voor u en voor ons laag gehouden kunnen worden.

Veel voorkomende reparaties

PS4 HDMI
60%
PS4 HDMI encoder
10%
PS4 Laser lens
30%
Nintendo Switch USB-C poort
75%
Nintendo Switch moederbord herstel
30%

error: Content is protected !!