Over ons


Klant Support

Ondersteuning is naar onze mening net zo belangrijk als het afleveren van kwaliteit zodat je achteraf niet met onbeantwoorde vragen blijft zitten. Deze ondersteuning vindt je terug in de vorm van een snelle reaktie op uw e-mail of telefonisch contact.

Zo zorgen we ervoor dat je snel, en (hopelijk) in begrijpelijke taal aanvullende informatie krijgt. Vrijwel elke reparatie is per pagina uitgelicht zodat je inzicht krijgt over het defect, oorzaak en de oplossing.

Informatie

Actuele informatie over onze service en de vele soorten reparaties vindt je terug op deze site. Vrijwel elke reparatie heeft een eigen pagina waarin zo helder mogelijk wordt uitgelegd wat de oorzaak van een defect is, hoe je het eventueel kunt voorkomen en hoe we het voor je kunnen herstellen. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Via de nieuwsbrief wordt je automatisch op de hoogte gehouden van toegevoegde produkten of diensten.

Ervaring

Sinds 2005 gespecialiseerd in modificatie en reparatie van diverse game consoles. Dankzij deze jarenlange ervaring is uw console bij ons in goede handen en kun je voor de meeste reparaties snel terecht. Wij hanteren scherpe prijzen waarbij je niet hoeft in te leveren op goede service en kwaliteit. Reparaties worden secuur en op vakkundige wijze uitgevoerd en gaan altijd op afspraak, daardoor kan de wachttijd zo kort mogelijk gehouden worden en kun je vaak dezelfde dag alweer gamen!

Beoordelingen van klanten

De verzorging en inhoud van deze website zou je al een goed beeld moeten geven over hoe we te werk gaan. Maar dan nog wil je natuurlijk ook graag weten wat de ervaringen van andere klanten zijn. Begrijpelijk! Iedereen wil tenslotte enige zekerheid hebben dat zijn of haar dure console in goede handen terecht komt.

We hechten dan ook veel waarde aan jouw goed gemotiveerde feedback en stellen het zeer op prijs als er een eerlijke en inhoudelijke beoordeling wordt achtergelaten.

Werkwijze

Om de kosten voor u en voor ons zo laag mogelijk te houden werken wij op basis van “no cure no pay“. Dit houdt in  dat wanneer een defect niet te herstellen is er ook geen kosten worden berekend voor de reparatie. Echter kan er toch veel tijd en materiaal aan besteed zijn en in dat geval rekenen we wel diagnosekosten. Deze kosten bedragen 25 euro exclusief eventuele materiaalkosten. Deze kosten worden alleen berekend als een defect niet te herstellen is. Voorwaarde is wel dat de console niet eerder voor hetzelfde defect gerepareerd is door een ander bedrijf. Een console welke niet of nauwelijks gedemonteerd is, zal ook lager uitvallen in diagnosekosten.

Wij staan voor

  • persoonlijk contact
  • uitstekende support
  • vele positieve feedbacks
  • reparatie – inkoop – verkoop
  • zorgzaam omgaan met uw eigendom
  • 3-6 maanden garantie op de reparatie
  • reparatie op “no cure no pay” basis
  • snelle reactie op uw vragen via de mail
  • 25+ jaar elektronica en SMD soldeer ervaring
Kelly frencken
Kelly frencken
2024-03-26
Door een stom ongelukje was onze PS5 gevallen... HDMI poort stuk. Rond het middaguur gebeld en dezelfde dag om 15u konden we al terecht. Na een uurtje konden we onze PS5 weer ophalen en hij doet het weer perfect! Top service!!!! 🙌
Luke Huijssoon Computers
Luke Huijssoon Computers
2024-03-03
Fantastische service, ik had een PS5 met een defecte laser die geen bluerays meer las. Binnen 20 min was hij al gemaakt, en hij doet het perfect! Ik raad het zeker aan, zeker voor de vriendelijk service en goede prijs.
Joppe Rudolf Sikken
Joppe Rudolf Sikken
2024-02-26
De L en R knoppen van mijn Switch Lite deden het niet meer. Johan is vakkundig, snel en secuur in zijn werk en bovenal vriendelijk! ConsoleReparaties is een aanrader als je je favoriete console weer werkend wil hebben!
Tim Dooijeweerd
Tim Dooijeweerd
2024-02-14
Zoek niet verder en laat hier je console repareren. Top service met duidelijke communicatie en realistische prijzen. Ik werd perfect geholpen toen mijn PS5 het niet meer deed. Ik kan nu gelukkig weer gamen door de service van ConsoleReparaties, bedankt!
ties ratsma
ties ratsma
2024-02-06
Snelle service! PS5 werkt weer naar behoren 👍
Pliskin
Pliskin
2024-01-24
Ik kwam hier om mijn ps4 pro te laten reinigen en nieuwe koelpasta aan te laten brengen. Wat een verschil zeg, hij is weer als nieuw! Aanrader!
Richard van Egmond
Richard van Egmond
2024-01-23
Na kort overleg over een defect met mijn PS5 direct reactie ontvangen en op korte termijn een afspraak kunnen maken om langs te komen in het weekend. Uurtje later een sms ontvangen dat de PS5 weer is gerepareerd en weer werkt als nieuw. Enorm blij met deze snelle en vakkundige reparatie!
Patrick E.
Patrick E.
2024-01-21
PlayStation 4 kreeg kuren en contact opgenomen. Snel antwoord en reparatie is snel afgehandeld. PlayStation werkt weer perfect.
Christiaan Minuscoli
Christiaan Minuscoli
2024-01-13
Johan had toevallig dezelfde dag tijd. Geen onzin, gewoon de PlayStation 4 opengemaakt, schoongemaakt en de Bluerayspeler weer werkend. En dan ook nog voor een eerlijke prijs. Mijn zoon is heel blij! Topper!
0
+
Gerepareerde consoles
0
+
Jaren in het vak
0
Dagen per week geopend
0
+
Feedbacks van klanten

Wie is ConsoleReparaties

We zijn in 1996 hobbymatig begonnen met het modificeren en repareren van de PlayStation 1. Deze hobby is ontstaan na jaren werkzaam te zijn geweest bij een audio bedrijf wat gespecialiseerd was in het vervaardigen van studio mengtafels.

Daar is veel ervaring en kennis opgedaan m.b.t. SMD soldeer techniek, de assemblage en het testen van de produkten. De basis was hiermee gelegd en sindsdien hebben we de meeste ontwikkelingen op spel computer gebied gevolgd en zijn doorgegroeid naar wat we vandaag de dag aanbieden. We werken vanuit een bedrijfsruimte aan huis waardoor de kosten voor u en voor ons laag gehouden kunnen worden.

Veel voorkomende reparaties

PS4 HDMI
60%
PS4 HDMI encoder
10%
PS4 Laser lens
30%
Nintendo Switch USB-C poort
75%
Nintendo Switch moederbord herstel
30%

error: Content is protected !!