PlayStation 5 Reparatie

PlayStation 5 reparaties

De eerste PS5’s en Xbox Series zijn sinds november 2020  in mondjesmaat uitgereikt. Daarmee is er weer een nieuwe generatie game consoles op de markt verschenen. Maar naast een hoop speelplezier verwachten we zoals gebruikelijk ook weer de nodige kinderziektes waardoor je misschien wel op zoek moet naar een PlayStation 5 reparatie service.

Langzaam maar zeker komen er steeds meer onderdelen op de markt voor deze console waardoor we reparatie van de PlayStation 5 snel kunnen uitbreiden.

Deze pagina laat een overzicht zien gebaseerd op de defecten en reparaties die we bij de PlayStation 5 uitvoeren en zal regelmatig gewijzigd worden.

Bij ons kunt u terecht voor een professionele en snelle PlayStation 5 reparatie waarbij de prijzen beduidend lager zijn dan die van Sony. Standaard geven we 3-6 maanden garantie op alle reparaties/onderdelen. En je krijgt natuurlijk gewoon je eigen PS5 mee terug!

Voordelen bij ons laten repareren t.o.v Sony

  • De console is snel weer in bezit
  • 1 aanspreekpunt
  • Betaalbare reparatie (wij vragen geen astronomische bedragen omdat het een nieuwe spel computer betreft)
  • Onderscheid in tarieven

In veel gevallen is de PS5 dezelfde dag nog hersteld. Zijn bepaalde onderdelen niet in huis dan wordt er met u overlegd.

Veel voorkomende PlayStation 5 reparatie ‘s

error: Content is protected !!